Ecocold | Blog Detail Page background

Ecocold Çevreye Duyarlı Ürünleriyle Rakiplerinden Farklılaşıyor

Ecocold | Blog - Ecocold Çevreye Duyarlı Ürünleriyle Rakiplerinden Farklılaşıyor

Ecocold Çevreye Duyarlı Ürünleriyle Rakiplerinden Farklılaşıyor

Dünyada giderek önemi artan enerji tüketimi ve çevre duyarlılığının bilincinde hareket eden Ecocold, endüstrileşmenin getirdiği olumsuzlukları bertaraf etmek adına Ar-Ge çalışmaları ile çevreye duyarlı ürünler piyasaya sürerken çözüm ortaklarına da düşük enerji tüketimli ürünler sunarak avantaj sağlıyor.

Düşük enerji tüketiminin çevreye duyarlılıkta unsurlardan yalnızca birinin olduğunun farkında olan Ecocold; süreç, ekipman ve ürünlerin geliştirilmesinde sürdürülebilir çevresel konuları göz önüne alarak hareket ediyor. Şimdilik hammadde ihtiyacının yüzde 60’lık kısmını geri dönüştürülmüş malzemeyle sağlayan marka, bu oranı artırmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Fabrika atıklarından içerideki enerji tüketimine, fabrikadaki yeşil alandan ofislerdeki enerji tasarrufuna kadar her alanda bu yönün ön plana çıkarılması hedefleyen Ecocold, son olarak çevreye verilen önemin sözde olmadığını ispatlamak üzere kendi laboratuarına ISO 17025 belgesi alma sürecinde, bu vesile ile uluslararası standartlarda üretim yapıldığını kendi akredite laboratuarı ile ispatlayabilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan ND Group Companies CEO’su Ertan Turna, şunları söyledi: “Markamızın öne çıkan en büyük değerinin enerji verimliliği ve çevreye duyarlı üretim olduğunu tekrar belirtmek isterim. Müşterilerimizin demirbaş alımlarında ilk alım maliyeti odağından uzaklaşıp işletme maliyeti esaslarını dikkate aldıklarının farkındayız, bu bilinç ile düşük enerji tüketim değerlerine haiz ve uzun ömürlü ürünler ile kalıcı projeler oluşturmalarını temenni ediyoruz.”