Ecocold | Blog Detail Page background

Ecocold’un Ürün Çeşitliliği 2019’da Artarak Devam Edecek

Ecocold | Blog - Ecocold’un Ürün Çeşitliliği 2019’da Artarak Devam Edecek

Ecocold’un Ürün Çeşitliliği 2019’da Artarak Devam Edecek

Ecocold organizasyon şemasından makinelerin yerleşimine kadar tüm fonksiyonları bu gerekliliklere hizalanarak kurgulayıp müşterilerinin istediği ürün çeşitliliğini ve esnekliği sağlamakta.

Değişen dünyanın değişen taleplerini karşılayabilmek adına müşterilerimiz de değişiyor ve paralel olarak bizden beklentileri artıyor. Standart ölçüde yüksek adet üretim yapmak bizler gibi bant üretimi yapan firmalar için verimlilik açısından ideal olmakla beraber bu sistem müşteriyi standart ölçülere yönlendirmeyi gerektirmektedir. Ecocold, kullanıcılarına hizmette sınır tanımamaktadır, bu sebeple de çeşitli ölçü ve özellikte dolapları eş zamanlı üretebilecek bir üretim sistemi kurmuştur. Bu bağlamda 2019’a ürün yelpazesini genişleterek istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Kullanılan komponentlerin standardizasyonu ve üretim bantlarının adaptasyonu en başından esneklik özelliği taşıyacak şekilde tasarlandığı için Ecocold verimlilikten ödün vermeden ürün portföyünü genişletebiliyor. 2019 yılında Avrupa ihracatında da artan talebi karşılayabilmek ve esnekliği koruyabilmek adına 14 bin metrekarelik fabrika da üretime başlayacak.