Ecocold | Blog Detail Page background

Ecocold Farklılaştırılmış Müşteri Deneyimi Oluşturuyor

Ecocold | Blog - Ecocold Farklılaştırılmış Müşteri Deneyimi Oluşturuyor

Ecocold Farklılaştırılmış Müşteri Deneyimi Oluşturuyor

Perakende sektörünün en önemli tedarikçilerinden Ecocold, müşteri deneyimi konusundaki çalışmalarına devam ediyor.

Ürünler sunum, reklam, vitrin, tasarım ve dizaynlar ile beraber bir bütün olarak nihai tüketicinin var olan veya var olacak ihtiyaç ve isteklerini karşılamak için pozisyon alırlar. Günümüzde iyi bir satın alma deneyimi sağlamak sadık müşteri yaratabilmenin en önemli anahtarı haline gelmiştir. Artık satın alma da deneyimin rolü ve önemi anlaşılmıştır.

Çözüm ortaklarımıza en iyi derecede hizmet sunumunda iyi bir müşteri deneyimini şekillendirmelerinde destek veriyoruz. Bu noktada önceliğimiz mağazaların büyük yatırımlarla yarattığı binlerce metrekarelik deneyim alanlarını profesyonel bir şekilde desteklemektir.

Müşterinin hizmet alma ihtiyacı ve beklentisi günden güne artıyor. Mağazacılığın klasik ölçüsü olan verimlilik, etkinlik ve karlılık üçlüsünde dengeyi sağlaması için müşterilerin algısına sesleniyorlar.

Ürün, marka, hizmet, deneyim gibi alanlarda müşteri temas noktası aktivasyonlarını data gücü ve yönlendirmesi ile teçhiz ederek müşteri memnuniyeti sağlanıyor.

Ecocold bu noktada müşterilerin taleplerine göre pozisyon alarak ürün ve hizmet sunumunun farklılaştırılarak sunumunda müşterilerine destek sağlıyor.