Ecocold | Blog Detail Page background

Yaşam Kalitesi ve Ekosistem

Ecocold | Blog - Yaşam Kalitesi ve Ekosistem

Yaşam Kalitesi ve Ekosistem

Günümüz dünyasında; tüketilen gıdaların %70’inden fazlası soğuk zincir ile tazeliğini korumaktadır. Üretim aşamasından başlayarak müşteriye ulaşana kadar geçen aşamalarda bozulmadan tüketiciye ulaştırılması gıda sağlığını korumak için en kritik noktalardır.

Biz Ecocold ailesi olarak; kurumsal yapımız gereği, doğa ve insan önemini ürettiğimiz teknolojilerde profesyonel bir çizgi ile korumaya devam ediyoruz. Son tüketiciye ulaşım köprü vazifesiyle, ilk hedefimiz yaşam KALİTESİ argümanıdır. Besin piramidinin ekosistemdeki yeri ve önemi bizi daha titizlikle çalışmaya iten etmenler arasındadır.

Gıdaların kontrollü olarak; perakende zincir ağlarında her mevsim ve tüketime uygun saklanmaları ilk hedefimizdir. Mutfaklarda kullanılan besinlerin tüketim alanlarına göre vitamin değerini kaybetmemesi; ar-ge ve inovasyon çalışmalarımızın sonuçları olarak gözükmektedir.

Perakende ağlarından alınıp sizlerin dolaplarına gelene kadarki süreçte besin piramidinin tazeliğini koruması hayat kalitesi politikamızın bir numaralı misyonudur.

Yaşam kalitesi için yaptığımız ve yapacağımız katkılar, Biz Ecocold ailesinin en büyük kazancıdır.

Bu gösterdiğimiz döngü ve bilim sayesinde, minimum israf amacımız ekosisteme büyük katkılar sağlamaktadır.

“Daha sağlıklı bir gelecek, herkesin hakkıdır; bu da doğru saklama ve dondurma koşulları ile yerine getirilmektedir.”