Ecocold | Blog Detail Page background

“Yaza Merhaba Diyoruz”

Ecocold | Blog - “Yaza Merhaba Diyoruz”

“Yaza Merhaba Diyoruz”

Yazın güneşli ve göz kırpan ilk sinyallerinden herkese merhabalar... Soğuk ve zor geçen bir kış; mücadelesi halen sürmekte olan bir salgın...

Tabi ki Dünyada güzel işler ve umutlarda olabiliyor. Artık biraz daha keyif ve mutluluk duyacağımız sağlıklı günlere kucak açacağımıza inanıyoruz.

Sıcak havaların gelişi ve pandemi sürecinde bir adım da olsa bir ilerlemenin haberleri, bizi daha da huzurlu kılıyor.

Endüstriyel Teknolojimiz, Ar-ge ekibimiz ve Perakende ağımız ile Yaz sezonunda da tüketim muhteşem olacak…

Partner firma ve zincir perakende mağazalarımızla, sıcak havalarda mühendisliğimizi konuşturmaya devam ediyoruz. Kendine has defrost algoritması, Low-E kaplı ve Argon gaz ile yalıtımı güçlendirilmiş cam  ve Led aydınlatma özellikleri ile yaza damgasını vurmaya devam ediyor.

Tatildeki bir ailenin, tepedeki güneşe aldırmadan meyve suyunu taze taze yudumlayarak ferahlaması, sahada çalışan bir kişinin buz gibi bir içecekle performansının artması, sebze ve meyvelerin vitaminini ilk günkü gibi koruması; yaşama dair detaylardaki hassalarımız olmuştur.

Bu amaçla, kurumsal yapımızın ve ürünlerimizin arkasında durduğumuzu belirtir ve her an sistematik olarak çağrı merkezimizin de hizmetinizde olduğunu belirtmek isteriz.

Bilinçli Nesil ile Sağlıklı bir Toplum; doğru tüketim alışkanlıkları ve yenilikçi gıda kültürüyle oluşmaktadır.

En güzel Mevsimler sizlerle olsun!